Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Bolest v uchu

Nemůžu usnout a piští mi v uších, co s tím? :( Dějuju

Odpovědi na otázku

zkuste svíčky do uší (z tv)
Jít k lékaři nebo můžete zkusit ušní svíčky
Môže to byť aj zmenou tlaku v uchu necestovala si náhodou predtym ginko biloba alebo strúčik cesnaku je vhodný skus to.
nechte si vyšetřit krční páteř
Možná je to způsobeno tlakem, zajděte si k lékaři
zkusit gingo biloba
zkusit gingo biloba
Zkuste si zajít na neurologii, můžete mít něco s páteří. Třeba skříplý nerv.
Manželovi také píská v uchu, říká, že to slyší vlastně pořád, u lékaře byl... že prý na to je medicína krátká a že to má taky ...
skus vyskušať akupunkturu
určitě navštivte ORL, příčin může být spousta
Určitě nejlépe navštívit lékaře ORL pak dalších podlě potřeby a pak léčit příčinu .
Myslím že návštěva lékaře by byla asi nejvhodnější, jinak co se týče problému s ušima mam vyzkoušený netřesk (do ucha senakape "štáva z dužiny ")
Dobré jít k lékaři.Může to být tlakem v uších.Pak se dávají nějaké kapačky a mělo by to pak být ok.
spunty
spunty
Při takových problémech je nejlepší zajít k lékaři. Buď dpředepíše nějaký lék, nebo bude stačit třeba poležet v teplu nebo nahřát dutiny přes lampu.
Problém se musí léčit, zajděte k lékaři, taky jsem to měla a beru prášky a zklidnilo se mi to
často mě šumělo v uších koupily jsme si biolampu a je po bolesti
Urcite navstivit lekare, aby se neco nezanedbalo.
Slyšela sem o nějakých papírových svíčkách do uší nebo coto, zkus se na to podívat ;)
Určitě nejlépe navštívit lékaře a pak léčit příčinu!
babičky vkládaly stroužek do ucha,,jen na kraj,,neořezaný
Tyto rady jsou v babských radách (nástroje, encyklopedie), tak koukněte. Zde jedna za všechny: Když vás bolí ucho z průvanu nebo vody, nakapejte si do něj půl čajové lžičky rostlinného oleje nahřátého nad plamenem. Pozor, nahřát jen do tepla, ne do horka!
Pískání v uších může způsobovat více nemocí,např. zánět nosních dutin,vysoký tlak a jiné,proto doporučuji navštívit lékaře.
Nejlépe navštívit lékaře.
V tomto případě je nejlepší vyhledat lékaře, aby zjistil příčinu, ucho je lépe nečistit, zkuste použít ušní svíčky na čištění-vyrovnávají tlak v uchu a může dojít ke zmírnění obtíží
Doporučila bych opravdu návštěvu lékaře. Mám obdobný problém a protože mám zúžené zvukovody, lékařka mi nedoporučila snažit se uši čistit různými čistítky, protože si tam věci spíš ucpu a zatlačím. Zánět tak propukne rychleji. Je dobré pravidelně chodit na proplach, sice je to nepříjemné, ale pomáhá to!
Ke zmírnění bolestí při zánětu zvukovodu se doporučuje teplý obklad zevně přes ucho (např. termofor); při středoušním zánětu je vhodnější studený obklad, který brání rychlému postupu zánětu a rovněž mírní bolest. - Nikdy se nesnažte ucho čistit, můžete si poranit zvukovod; přenechte tuto péči odbornému lékaři. Nekapte si také do ucha peroxid vodíku, může naleptat a podráždit zvukovod.
Stroužek česneku, vložený do ucha
bohužel s tím se nic moc dělat nedá , je to vetsinou zpusobeno zužením cev v e vnbitřním uchu a pomáha jedine snad gigko bioba v taplertach a nebo prášky který se tusím jemnovaly torecan nebo thorëcan od fy Sandoz na rozčižrní cev ve střednim uchu , je to nepříjemné a asi dědičné mám to jak jáí toa oteec a to už od dost mladího veku cca 25 let najednou z ničeho nic to začalko , bal jsm na neklika ruzných vyšetřeních na audiogramu je to jasne zkmeřitelné i na jeaké frekvenci je to vlastne hluchota nebo spíš neožnist slyšení určitého zvukobéjho kmitočtu a zdatná sesrta na ušním pti fonografiockem vyšetření jen posledhen m zvuku doi sopuhaátek a mařčkanim tlačítka je schopna zjistit n ajekom kniotočtu a v jako intenzite se zvuk projeuje pouščří ruzne zvuky do uhcy aaž se sejdeta v kmitočtu který jakoby fantomove slyšíte a potom uzačne přifdávat na sile tka dkouho až zvuk pouštený od ní přehlusí ten co fantomove slysí vás mozek a tim zjisti o koli decibelu se jedná , o ne osobne je to v obou ušich cca 75 Db na kmitočtu nevco mezi 8-11 KHZ